Проблеми та перспективи підвищення кваліфікації педагогів медичних освітніх закладів із застосуванням інноваційних технологій у навчанні - Журавльова, Лариса Володимирівна; Лопіна, Наталія Андріївна (My University, 2019)
В сучасних умовах трансформації системи медичної освіти з необхідністю постійного безперервного підвищення кваліфікації медичних працівників перед викладачами навчальних медичних установ постають ряд питань щодо забезпечення безперервного фахового розвитку медичних спеціалістів та асоційованих з цим організаційних питань. Впровадження інноваційних технологій навчання в систему додипломного та післядипломного навчання є тим інструментом, за допомогою якого може бути реалізовано цілий комплекс педагогічних та дидактичних проблем забезпечення медичної освіти.
Keywords: медична освіта; підвищення кваліфікації; веб-технології; тренінг