Спеціальні питання гігієни та екології. Ч. 2 : методичні вказівки до практичних занять студентів 3-го курсу медичного факультета - Коробчанський, Володимир Олексійович; Герасименко, Ольга Ігорівна; Резуненко, Юрій Костянтинович (ХНМУ, 2018)
Видання включає методочні вказівки до роботи студенів медичних факультетів на практичних заняттях з дисципліни "Гігієна та екологія" у відповідності із навчальними планами ХНМУ за розділом "Спеціальні питання гігієни та екології"
Keywords: гігієна та екологія; методичні рекомендації; спеціальні питання гігієни