Результативність внутрішнього моніторингу якості навчального процесу - Ніколаєва, Алла Олексіївна; Федоров, Володимир Олександрович; Кривошапка, Олександр Вікторович (Тернопільський державний медичний університет ім. І. Я. Горбачев-ського., 2016)
Метою роботи є аналіз якості навчального процесу на теоретичних кафедрах університету
Keywords: концепція; освіта