Організація стоматологічної ортопедичної допомоги та реабілітації в умовах воєнного часу (ортопедична та хірургічна стоматологія) - Діасамідзе, Елгуджа Джемалович; Гордієнко, Світлана Анатоліївна; Російський, Петро Вікторович; Таравнех, Шакер Джаміль (ХНМУ, 2023)
Навчальний посібник присвячено вивченню тем з воєнної стоматології, а саме: структурі та організації стоматологічної служби; ортопедичної реабілітації військовослужбовців та цивільного населення України в умовах воєнного часу. Посібник розроблено для слухачів циклів підвищення кваліфікації за фахом «Ортопедична стоматологія».
Затверджено Вченою радою ХНМУ. Протокол № 11 від 23.11.2023
Keywords: ортопедична стоматологія; воєнний час; переломи; поранення; НП2026/2023; 2026у/2023