Використання сучасних симуляційних технологій в процесі підготовки сімейного лікаря на додипломному етапі - Бобро, Лілія Миколаївна (Буковинський державний медичний університет, 2021)
Використання сучасних симуляційних технологій в процесі підготовки сімейного лікаря на додипломному етапі
Keywords: симуляційні технології; сімейний лікар; додипломний етап; тренінгові технології; тренажери симулятори; віртуальна реальність