Формування soft skills у студентів закладів вищої медичної освіти в процесі вивчення латинської мови та медичної термінології - Некрашевич, Тетяна Василівна; Некрашевич, Татьяна Васильевна; Nekrashevich, Tatiana (Астрая, 2021)
У статті проведено теоретичний аналіз аспектів формування soft skills у студентів закладів вищої медичної освіти та обгрунтовано актуальність здобуття студентами soft skills. У дослідженні виявлено, що важливим напрямком процесу освітньо-професійного становлення студентів-медиків є сформованість комунікативних та соціальних навичок «soft skills». Визначено поняття soft skills майбутніх медиків. Процес формування «м`яких навичок» ідентифікований як форма едукації, що реалізується через парадигму комунікативних процесів між здобувачами освіти, викладачами та медичними працівниками.
методика викладання
Keywords: soft skills; медична освіта; Інноваційні методи; гейміфікація