Значення поліморфного локусу G-308A гена фактора некрозу пухлини-альфа у розвитку ожиріння у пацієнтів із ішемічною хворобою серця - Кравчун, Павло Григорович; Кадикова, Ольга Ігорівна; Риндіна, Наталія Геннадіївна; Молотягін, Дмитро Геннадійович (My University, 2016)
У статті проведено оцінку значення поліморфного локусу G-308A гена фактора некрозу пухлини–α у розвитку ожиріння у хворих на ішемічну хворобу серця шляхом обстеження 222 пацієнтів. In the article was evaluated the role of the G-308A variant of the tumor necrosis factor-α gene in development of obesity in patients with ischemic heart disease through examination of 222 patients.
The role of the G-308A variant of the tumor necrosis factor-α gene in development of obesity in patients with ischemic heart disease
Значение полиморфного локуса G-308A гена фактора некроза опухоли– α в развитии ожирения у больных шемической болезнью сердца
Keywords: ген фактора некрозу пухлини–α; ішемічна хвороба серця; ожиріння; tumor necrosis factor-α gene; ischemic heart disease; obesity