Особливості гемодинамічних порущень у хворих, що перенесли церебральний ішемічний інсульт - Ткачов, Михайло Олексійович; Григорова, Ірина Анатоліївна; Єскін, Олександр Ростиславович (My University, 2014)
Метою цієї роботи є вивчення гемодинамічних змін у 73 хворих зі станом після ішемічного інсульту.
Keywords: ішемічний інсульт; гемодинамічні порушення; цереброваскулярні захворювання