Методи діагностики та корекція порушень водно-електролітного обміну і кислотно-основного стану - Хижняк, Анатолій Антонович; Михневич, Костянтин Георгійович; Курсов, Сергій Володимирович; Кудінова, Ольга Василівна; Редькін, Віталій Грогорович; Лизогуб, Микола Віталійович; Волкова, Юлія Вікторівна (ХНМУ, 2010)
Вивчення даної теми дає можливість одержати практичні навички і сформувати професійні вміння в діагностиці й проведенні інтенсивної терапії порушень ВЕО та КОС, що супроводжує ряд патологічних станів.
Методи діагностики та корекція порушень водно-електролітного обміну і кислотно-основного стану: метод. вказ. для студентів V курсу. Тема 4.
Keywords: водно-електролітний обмін; ВЕО та КОС