Інклюзивний напрямок в роботі деканату стоматологічного факультету - Томіліна, Тетяна Вікторівна; Старкова, Ірина Володимирівна; Кондрусик, Наталія Юріївна (My University, 2025)
З урахуванням індивідуальних потреб здобувачів освіти стоматологічного факультету Харківського національного медичного університету формується сприятливе, підтримувальне освітнє середовище, яке забезпечує умови для якісного засвоєння знань, діяльність деканату набуває виразного інклюзивного вектора, орієнтованого на рівність можливостей і академічну підтримку кожного студента.
Keywords: Інклюзивний напрямок; стоматологічний факультет; 2025у