Спосіб прогнозування госпітальної летальності у хворих з гострим інфарктом міокарда та цукровим діабетом 2 типу - Заїкіна, Тетяна Сергіївна; Кравчун, Павло Григорович; Бабаджан, Володимир Данилович (My University, 2015)
Ефективне прогнозування госпітальної летальності у хворих на ГІМ із супутнім ЦД 2 типу досягається шляхом віднесення хворих цієї когорти до груп високого та низького ризику шляхом підрахунку за моделлю: Y= 1/(1+EXP(286,5-16,9* ЛПНЩ +887,1* QUICKI +1,25* ∆sCD40L)).
Keywords: госпітальна летальність; гострий інфаркт міокарда; цукровий діабет 2 типу