Розвиток стоматологічного туризму в Україні: перспективи та необхідність публічного управління - Удовиченко, Наталія Миколаївна; Мельниченко, Олександр Анатолійович (My University, 2017)
В роботіпоказано, що Україна вирізняється наявністю численних стоматологічних клінік, чиї кваліфіковані фахівці забезпечують надання іноземним і вітчизняним споживачам (туристам) якісних стоматологічних послуг за прийнятними цінами. Подальші наукові розвідки мають бути присвячені розробці рекомендацій, спрямованих на покращання рівня стоматологічного здоров’я населення.
Keywords: стоматологічний туризм; стоматологічна допомога; стоматологія