Розвиток культурної обізнаності та самовираження у здобувачів китайських ЗВО - Наливайко, Наталія Анатоліївна; Наливайко, Олексій Олексійович (My University, 2023)
У роботі представлено результати дослідження щодо питання розвитку культурної обізнаності та самовираження у здобувачів китайських ЗВО. У ході наукових розвідок було проведено теоретичний аналіз сучасного стану досліджуваної проблеми з виділенням найважливіших аспектів цього питання. Метою дослідження є аналіз основних підходів, які доступні китайським здобувачам вищої освіти для розвитку культурної обізнаності та самовираження.
Development of Students’ Cultural Awareness and Self-Expression in Chinese Institutions of Higher Education
Keywords: культура; самовираження; Китай; ЗВО; студенти; culture; self-expression; China; higher education institution; students