Залежність від алкоголю під час військового стану в україні серед молоді - Мокрякова, Марина Іванівна; Mokriakova, Maryna; Мазур, Роман Максимович; Mazur, Roman (My University, 2023)
Визначення кількості вживання та поширеність залежності від алкоголю під час війни в Україні серед молоді
Keywords: залежність; хронічний алкоголізм; 2023у