Вплив фізичної активності на пацієнтів із дегенеративними захворюваннями нервової системи - Павлова, Олександра Олегівна; Голозубова, Олена Валеріївна (isg-konf.com, 2023)
Вплив фізичної активності на пацієнтів із дегенеративними захворюваннями нервової системи
Keywords: фізична активність; дегенеративні захворювання; захворювання нервової системи; 2023у