Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/9502
Title: Оптимальна копінг-модель поведінки як засіб профілактики серцево-судинних захворювань
Authors: Маркевич, Микита Андрійович
Калюжка, Владислав Юрійович
Сафаргаліна-Корнілова, Надія Асхатівна
Keywords: копінг-модель поведінки
Issue Date: Apr-2015
Citation: Калюжка В. Ю. Оптимальна копінг-модель поведінки як засіб профілактики серцево-судинних захворювань / В. Ю. Калюжка, М. А. Маркевич, Н. А. Сафаргаліна-Корнілова // Матеріали XIX міжнародного медичного конгресу студентів та молодих вчених присвячений пам’яті ректора, члена-кореспондента НАМН України, професора Леоніда Якимовича Ковальчука, 27–29 квітня 2015 р. – Тернопіль : Укрмедкнига, 2015. – С. 41.
Abstract: Стрес - неспецифічна реакція організму на вплив, що порушує його гомеостаз, а також відповідний стан нервової системи організму. Копінг-поведінка - це поведінкові, когнітивні стратегії, що використовуються особистістю для подолання стресових ситуацій і ситуацій емоційного напруження. Проаналізовані відомі копінг-моделі, що дозволяє студентам найбільш вигідно, з фізіологічної точки зору, присто-совуватися до різних стресових факторів; надані рекомендації студентам, які входять до групи ризику.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/9502
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра пропедевтики внутрішньої медицини № 1, основ біоетики та біобезпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Маркевич Н. А..doc33 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.