Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/8392
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДащук, Андрій Михайлович-
dc.contributor.authorПустова, Наталія Олександрівна-
dc.date.accessioned2014-12-10T12:04:30Z-
dc.date.available2014-12-10T12:04:30Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/8392-
dc.description.abstractМодульні технології навчання вимагають нових підходів до організаційних форм. У традиційно сформованій системі вузівської підготовки основним засобом педагогічного впливу є лекція. При переході на модульні технології лекції інформаційно-пояснювального характеру втрачають своє значення та не повною мірою задовольняють студентів. Перевага віддається проблемним лекціям та лекціям діалогового типу. Під час читання лекцій можна використовувати наступні стилі керівництва:авторитарний, ліберальний,демократичний.Однак, яку б методику викладання лекційного матеріалу не обрав лектор, ефективною вона може бути тільки за умови творчої активності студента, його психологічної підготовки та певного рівня попередніх знань.uk_UA
dc.publisherДащук А. М. Сучасні підходи до покращення підготовки студентів у вищих медичних навчальних закладах / А. М. Дащук, Н. О. Пустова // Освіта та медицина в добу глобалізації: вітчизняний та зарубіжний контекст: матеріали регіональної науково-методичної конференції, Тернопіль, 6-7 листопада 2014 р./ Терноп. держ. мед. ун-т. – Тернопіль, 2014. – С.130-133.uk_UA
dc.subjectпроблемні лекціїuk_UA
dc.subjectлекції діалогового типуuk_UA
dc.subjectавторитарний стильuk_UA
dc.subjectліберальний стильuk_UA
dc.subjectдемократичний стильuk_UA
dc.titleСучасні підходи до покращення підготовки студентів у вищих медичних навчальних закладахuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра дерматології, венерології і СНІДу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дащук 1 Терноп.docx16,83 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.