Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/8392
Назва: Сучасні підходи до покращення підготовки студентів у вищих медичних навчальних закладах
Автори: Дащук, Андрій Михайлович
Пустова, Наталія Олександрівна
Теми: проблемні лекції
лекції діалогового типу
авторитарний стиль
ліберальний стиль
демократичний стиль
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Дащук А. М. Сучасні підходи до покращення підготовки студентів у вищих медичних навчальних закладах / А. М. Дащук, Н. О. Пустова // Освіта та медицина в добу глобалізації: вітчизняний та зарубіжний контекст: матеріали регіональної науково-методичної конференції, Тернопіль, 6–7 листопада 2014 р./ Терноп. держ. мед. ун-т. – Тернопіль, 2014. – С.130–133.
Короткий огляд (реферат): Модульні технології навчання вимагають нових підходів до організаційних форм. У традиційно сформованій системі вузівської підготовки основним засобом педагогічного впливу є лекція. При переході на модульні технології лекції інформаційно-пояснювального характеру втрачають своє значення та не повною мірою задовольняють студентів. Перевага віддається проблемним лекціям та лекціям діалогового типу. Під час читання лекцій можна використовувати наступні стилі керівництва:авторитарний, ліберальний,демократичний.Однак, яку б методику викладання лекційного матеріалу не обрав лектор, ефективною вона може бути тільки за умови творчої активності студента, його психологічної підготовки та певного рівня попередніх знань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/8392
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра дерматології, венерології і СНІДу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дащук 1 Терноп.docx16,83 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.