Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/7461
Title: Лікування застарілих пошкоджень тазу в родах
Authors: Бензар, Ольга Владимировна
Олейник, Антон Александрович
Истомин, Дмитрий Андреевич
Лебедь, Руслан Иванович
Keywords: таз
роди
Issue Date: 14-Jan-2014
Citation: Лікування застарілих пошкоджень тазу в родах / О. В. Бензар, А. О. Олійник, Д. А. Істомін Р. І. Лебедь // Медицина третього тисячоліття : збірник тез міжвузівської конференції молодих вчених та студентів, Харків, 14 січня 2014 р. / МОЗ України, ХНМУ. – Харків, 2014. – С. 100.
Abstract: Ушкодження тазу в родах являється тяжким ускладненням ,незважаючи на низьку зустрічаємість до 0,03-4% випадків,що здатне порушувати основні анатомо-функціональні особливості його призначення:опори та реалізації процесу фізіологічних родів. Тому на сучасному етапі являється актуальним створення оптимальних методів лікування жінок з ушкодженням тазу в родах.
Description: Ушкодження тазу в родах являється тяжким ускладненням ,незважаючи на низьку зустрічаємість до 0,03-4% випадків,що здатне порушувати основні анатомо-функціональні особливості його призначення:опори та реалізації процесу фізіологічних родів. Тому на сучасному етапі являється актуальним створення оптимальних методів лікування жінок з ушкодженням тазу в родах.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/7461
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра травматології та ортопедії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тазове ушкодження контроль.doc26,5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.