Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/7364
Title: Шляхи оптимізації підготовки лікарів-інтернів до ліцензійного іспиту «Крок 3» в Харківському національному медичному університеті
Authors: В’юн, Валерій Васильович
Тельнова, Лариса Григорівна
Бутова, Тетяна Сергіївна
Keywords: ліцензійний іспит
лікарі-інтерни
Issue Date: 2014
Citation: В’юн В. В. Шляхи оптимізації підготовки лікарів-інтернів до ліцензійного іспиту «Крок 3» в Харківському національному медичному університеті / В. В. В’юн, Л. Г. Тельнова, А. В. Власенко // Сучасний стан та перспективи підготовки лікарів-інтернів у Харківському національному медичному університеті : XL науково-методична конференція, присвячена 210-річниці Харківського національного медичного університету. – Харків, 2014. – С. 21–23.
Abstract: Одним із етапів перевірки якості отриманих знань та підготовки лікарів-інтернів до самостійної роботи є складання ліцензійного інтегрованого іспиту (ЛІІ) «Крок 3», який проводиться у відповідності до наказів МОЗ України від 20.11.2006 р. №762 “Про запровадження ліцензійного інтегрованого іспиту «Крок 3. Загальна лікарська підготовка», як складової частини державної атестації лікарів-інернів» та №763 “Про запровадження ліцензійного інтегрованого іспиту «Крок 3.Стоматологія», як складової частини державної атестації лікарів-інернів».
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/7364
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 3 та ендокринології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шляхи_оптимізації_підготовки_лікарів.pdf288,02 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.