Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/7076
Title: Аналіз захворюваності населення Первомайського району Харківської області у зв’язку з проблемою небезпечних відходів
Authors: Зубкова, Ірина Ар’ївна
Кривонос, Христина Анатоліївна
Щербань, Микола Гаврилович
М’ясоєдов, Валерій Васильович
Сокол, Костянтин Михайлович
Keywords: небезпечні відходи
демографічні показники
захворюваність населення
Issue Date: Jun-2014
Citation: Аналіз захворюваності населення Первомайського району Харківської області у зв’язку з проблемою небезпечних відходів / І. А. Зубкова, Х. А. Кривонос, М. Г. Щербань, В. В. М’ясоєдов, К. М. Сокол // Казантип-ЭКО-2014. Инновационные пути решения актуальных проблем отраслей, экологии, энерго- и ресурсосбережения : сборник трудов XXII международной научно-практической конференции : в 2-х т., Харьков, июнь 2014 г. / УкрНТЦ «Энергосталь». – Харьков : НТМТ, 2014. – Т. 1. – С. 242–245.
Abstract: Визначено, що в Харківському регіоні проблема небезпечних відходів (НВ потребує вирішення еколого-гігієнічних та організаційно-адміністративно питань для розробки) заходів з охорони здоров’я населення та довкілля. Встановлено, що в районах області, в яких є джерела неконтрольованого зберігання НВ, спостерігаються підвищені показники захворюваності населення, що потребує подальших поглиблених досліджень.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/7076
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.