Навчально-методичні видання. Кафедра педіатрії № 1 та неонатології : [83] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 83
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
Диагностика и лечение анемий у детей.pdf.jpg2020Діагностика та лікування анемій у дітей при різноманітній соматичній хронічній патології : методичні вказівки для студентівГончарь, М.О.; Іщенко, Т.Б.; Аленіна, І.С.; Рибка, О.С.
Диференциальная диагностика суставного синдрома у детей.pdf.jpg2020Диференційна діагностика суглобового синдрому у дітей. Ювенільний ревматоїдний артрит, реактивні артрити. Синдром гіпермобільності суглобів : методичні вказівки для студентівГончарь, М.О.; Сенаторова, Г.С.; Омельченко, О.В.; Саніна, І.О.; Коновалова, Н.В.
Диференциальная диагностика системных заболеваний соединительной ткани.pdf.jpg2020Диференційна діагностика системних захворювань сполучної тканини у дітей. Тактика ведення хворих при системних захворюваннях сполучної тканини у дітей : методичні вказівки для студентівГончарь, М.О.; Сенаторова, Г.С.; Омельченко, О.В.; Саніна, І.О.; Коновалова, Н.В.
Диференциальная диагностика системных васкулитов у детей.pdf.jpg2020Диференційна діагностика системних васкулітів у дітей : методичні вказівки для студентівГончарь, М.О.; Сенаторова, Г.С.; Омельченко, О.В.; Саніна, І.О.; Коновалова, Н.В.
Диференциальная диагностика кардиомегалий у детей.pdf.jpg2020Диференційна діагностика кардіомегалії у дітей : методичні вказівки для підготовки до диференційованого заліку студентівГончарь, М.О.; Сенаторова, Г.С.; Саніна, І.О.; Мацієвська, Н.К.; Бойченко, А.Д.
Диференциальная диагностика воспалительных заболеваний почек у детей.pdf.jpg2020Дифференциальная диагностика воспалительных заболеваний почек у детей : методические указания для подготовки к дифференцированному зачету студентовГончарь, М.А.; Аленина, И.С.; Муратова, К.Г.; Бужинская, Н.Р.
Диференциальная диагностика врожденных пороков сердца у детей.pdf.jpg2020Диференційна діагностика вроджених вад серця у дітей. Тактика ведення дітей при вроджених вадах серця : методичні вказівки для студентівГончарь, М.О.; Сенаторова, Г.С.; Омельченко, О.В.; Саніна, І.О.; Коновалова, Н.В.
Диференциальная диагностика воспалительных заболеваний сердца у детей.pdf.jpg2020Диференційна діагностика запальних захворювань серця (міокардит, ендокардит, перикардит) у дітей. Тактика ведення хворої дитини при цих захворюваннях : методичні вказівки для студентівГончарь, М.О.; Сенаторова, Г.С.; Омельченко, О.В.; Саніна, І.О.; Коновалова, Н.В.
Диференциальная диагностика малых аномалий развития сердця у детей.pdf.jpg2019Диференційна діагностика малих аномалій розвитку серця у дітей : методичні вказівки для підготовки до диференційованого заліку студентівГончарь, М.О.; Сенаторова, Г.С.; Саніна, І.О.; Мацієвська, Н.К.; Онікієнко, О.Л.; Бужинська, Н.Р.; Іванова, Є.В.; Стрелкова, М.І.
Лабораторная диагностика в детской нефрологии.pdf.jpg2019Лабораторная диагностика в детской нефрологии : методические указания для студентовГончарь, М.А.; Аленина, И.С.; Омельченко, Е.В.; Ищенко, Т.Б.
Клинические особенности инерстециальных заболеваний легких у детей.pdf.jpg2019Клінічні особливості інтерстиціальних захворювань легень у дітей : методичні вказівки для підготовки до диференційного заліку для студентівГончарь, М.О.; Сенаторова, Г.С.; Логвінова, О.Л.; Тельнова, Л.Г.; Черненко, Л.М.; Онікієнко, О.Л.; Стрелкова, М.І.
Особенности ЭКГ показателей у детей в норме и при патологии_укр.pdf.jpg2019Особливості ЕКГ-показників у дітей в нормі та при патології : методичні вказівки для підготовки до диференційованого заліку для студентівГончарь, М.О.; Сенаторова, Г.С.; Мацієвська, Н.К.; Іванова, Є.В.; Саніна, І.О.; Онікієнко, О.Л.; Бужинська, Н.Р.
Особенности ЭКГ показателей у детей в норме и при патологии.pdf.jpg2019Особенности ЭКГ-показателей у детей в норме и при патологии : методические указания для подготовки к дифференцированному зачету для студентовГончарь, М.А.; Сенаторова, А.С.; Мациевская, Н.К.; Иванова, Е.В.; Санина, И.А.; Оникиенко, А.Л.; Бужинская, Н.Р.
Диагностика острого повреждения почек у детей.pdf.jpg2020Діагностика гострого ураження нирок у дітей : методичні вказівки для підготовки до диференційного заліку для студентівГончарь, М.О.; Муратов, Г.Р.; Аленіна, І.С.; Галдіна, І.М.; Омельченко, О.В.; Іщенко, Т.Б.; Затолока, Д.В.
Дифференциальная диагностика заболеваний почек у детей (англ).pdf.jpg2019Differentiated diagnosis of inflammatory kidney diseases in childrenGonchar, Margaryta; Muratov, G.; Alenina, I.; Omelchenko, O.
Диф діагностика синдрому мальабсорбції... у дітей.pdf.jpg2019Диференційна діагностика синдрому мальабсорбції, захворювань підшлункової залози у дітейГончарь, М.О.; Омельченко, О.В.; Овчаренко, А.О.
Дифференциальная диагностика хронических заболеваний бронхолегочной системы у детей.pdf.jpg2020Диференційна діагностика хронічних, спадкових та вроджених захворювань бронхолегеневої системи у дітей : методичні вказівкиГончарь, М.О.; Сенаторова, Г.С.; Омельченко, О.В.; Тельнова, Л.Г.; Стрелкова, М.І.
Дифференциальная диагностика синдрома цианоза у детей.pdf.jpg2020Диференційна діагностика синдрому ціанозу та хронічного кашлю. Хронічні бронхолегеневі захворювання у дітей : методичні вказівкиГончарь, М.О.; Сенаторова, Г.С.; Омельченко, О.В.; Тельнова, Л.Г.; Стрелкова, М.І.
Дифференциальная диагностика синдрома кашля у детей.pdf.jpg2020Диференційна діагностика синдрому кашлю у дітей : методичні вказівкиГончарь, М.О.; Сенаторова, Г.С.; Тельнова, Л.Г.; Омельченко, О.В.
Дифференциальная диагностика синдрома отдышки у детей.pdf.jpg2020Диференційна діагностика синдрому задишки. Пневмонії у дітей. Ускладнення пневмонії. Невідкладна допомога при гострій дихальній недостатності у дітей : методичні вказівкиГончарь, М.О.; Сенаторова, Г.С.; Тельнова, Л.Г.; Омельченко, О.В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 83