Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/6875
Назва: Про стан підготовки студентів до складання медичного ліцензійного іспиту «Крок-1. Загальна лікарська підготовка»
Автори: Терещенко, А.О.
Ніколаєва, Алла Олексіївна
Федоров, Володимир Олександрович
Теми: крок - 1
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Терещенко А. О. Про стан підготовки студентів до складання медичного ліцензійного іспиту «Крок-1. Загальна лікарська підготовка» / А. О. Терещенко, А. О. Николаева, В. О. Федоров // Досягнення і перспективи впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу у вищих медичних (фармацевтичному) навчальних закладах України, присвяченої 160-річчю з дня народження І. Я. Горбачевського (з дистанційним під’єднанням ВМ(Ф)НЗ України за допомогою відеоконференц-зв’язку) : матеріали Всеукраїнськой навчально-наукової конференції з міжнародною участю, Тернопіль, 15-16 травня 2014 р. : у 2 ч. / Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського. – Тернопіль : ТДМУ, 2014. – Ч. 1. – 468 с.
Короткий огляд (реферат): Вступ. Підготовка до складання МЛІ «Крок-1» є актуальною проблемою, особливо, у зв'язку з тим, багато студентів не можуть скласти його з першого разу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/6875
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 3 та ендокринології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.