Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/5985
Title: Глюкометаболічні порушення у хворих при поєднанні гіпертонічної хвороби та цукрового діабету 2 типу: роль прозапальних цитокінів
Authors: Ковальова, Ольга Миколаївна
Кочубєй, Оксана Анатоліївна
Keywords: прозапальні цитокіни
інтерлейкін-6
онкостатин М
гіпертонічна хвороба
цукровий діабет 2 типу
Issue Date: Mar-2014
Publisher: ХНМУ
Citation: Ковальова О. М. Глюкометаболічні порушення у хворих при поєднанні гіпертонічної хвороби та цукрового діабету 2 типу: роль прозапальних цитокінів / О. М. Ковальова, О. А. Кочубєй // Експериментальна і клінічна медицина. – 2014. – № 1 (62). – С. 69–75.
Abstract: В огляді розглянуто дані літератури про глюкометаболічні порушення у хворих при поєднанні гіпертонічної хвороби та цукрового діабету 2 типу. Обговорюється діагностична та прогностична цінність прозапальних цитокінів на стадії формування порушень вуглеводного обміну у хворих на гіпертонічну хворобу. Наведено відомості про експериментальні та клінічні дослідження, присвячені цьому питанню.
Description: В огляді розглянуто дані літератури про глюкометаболічні порушення у хворих при поєднанні гіпертонічної хвороби та цукрового діабету 2 типу. Обговорюється діагностична та прогностична цінність прозапальних цитокінів на стадії формування порушень вуглеводного обміну у хворих на гіпертонічну хворобу. Наведено відомості про експериментальні та клінічні дослідження, присвячені цьому питанню.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/5985
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра пропедевтики внутрішньої медицини № 1, основ біоетики та біобезпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
По алф Глюкометаболічні порушення 7.08.13.doc99 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.