Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/5346
Title: Аналіз даних літератури про вивчення наслідків віддаленого впливу мідекаміцину на репродуктивну та імунну системи при застосуванні в дитячому віці (огляд літератури)
Authors: Яковлєва, Л.В.
Шаповал, О.М.
Гладкова, Л.В.
Keywords: мідекаміцин
огляд літератури
репродуктивна система
імунна система
Issue Date: 2013
Citation: Яковлєва Л. В. Аналіз даних літератури про вивчення наслідків віддаленого впливу мідекаміцину на репродуктивну та імунну системи при застосуванні в дитячому віці (огляд літератури) / Л. В. Яковлєва, О. М. Шаповал, Л. В. Гладкова // Дитячий лікар. – 2013. – № 5. – С. 31–34.
Abstract: Наведений в даній роботі аналіз літературних даних свідчить про високу терапевтичну ефективність, порівняну безпечність значущість мідекаміцину для педіатричної практики та його широке застосування для лікування інфекційних захворювань у дітей. Але поряд з цим відсутні конкретні дані щодо наслідків віддаленого впливу мідекаміцину на репроду-ктивну та імунну системи, що теоретично обґрунтовує доцільність експериментального визначення наслідків віддаленого результату впливу широко вживаного в педіатричній практиці антибіотика мідекаміцину (“Макропен®”, гранули для приготування суспензії, виробництва фірми "KRKA d.d., Novo mesto", Словенія) на репродуктивну та імунну системи, що і було визначено авторами як мету для подальших експериментальних досліджень.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/5346
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра фармакології та медичної рецептури

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Яковлева Л.В.-дл-1.doc103,5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.