Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/5243
Title: | Вміст продуктів перекисного окислення ліпідів У сироватці крові щурів за дії імідазолінвмісних органічних сумішей |
Authors: | Максимова, Ірина Геннадіївна |
Keywords: | окислення ліпідів органічних сумішей хімічні сполуки |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Максимова І. Г. Вміст продуктів перекисного окислення ліпідів у сироватці крові щурів за дії імідазолінвмісних органічних сумішей / І. Г. Максимова // Український біофармацевтичний журнал. – 2013. – № 4 (27). – С. 26–27. |
Abstract: | Майже всі чужорідні хімічні сполуки виявляють здатність впливати на функціональний стан тих чи інших біологічних систем. Важливе значення у порушенні життєдіяльності клітин і молекулярних механізмів належить процесам перекисного окислення ліпідів (ПОЛ). Сучасний етап хімії органічного синтезу характеризується значними об’ємами виробництва нових комбінацій імідазолінвмісних сумішей, їх широким використанням, здатністю надходити до водних об’єктів господарсько-питного та культурно-побутового призначення. |
URI: | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/5243 |
Appears in Collections: | Наукові праці. Кафедра біологічної хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези - Утевський.doc | 29 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.