Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/4351
Назва: Діагностика гіперпроліферативних процесів у жінок в постменопаузі
Автори: Тучкіна, Ірина Олексіївна
Паламарчук, Валерій Владиславович
Демиденко, Олексій Дмитрович
Рубінська, Тетяна Володимирівна
Теми: постменопауза
ендометрій
гіперпластичні процеси
діагностика
Дата публікації: 4-жов-2013
Бібліографічний опис: Діагностика гіперпроліферативних процесів у жінок в постменопаузі / І. О. Тучкіна, В. В. Паламарчук, О. Д. Демиденко, Т. В. Рубінська // Актуальные вопросы акушерства и гинекологии : сборник научных трудов конференции с международным участием, Харьков, 4 октября 2013 г. – Харьков, 2013. – С. 155–158.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження було вдосконалення методів діагностики гіперпроліферативних процесів ендометрія у жінок в постменопаузі.Було обстежено 96 жінок у віці від 49 до 59 років і терміном менопаузи від 1 до 5 років. Усім жінкам було проведено загальноклінічне та гінекологічне обстеження.Стан ендометрія оцінювався при ультразвуковому дослідженні геніталій шляхом визначення товщини М-ехо, особливостей структури ендометрія та обчислення ендометріально-маткового коефіцієнту. В результаті дослідження виявлено, що клінічний перебіг патології ендометрію в постменопаузі певною мірою визначається особливостями морфологічної структури ендометрія.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/4351
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра акушерства, гінекології та дитячої гінекології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.