Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/4326
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБєлоусова, Ольга Юріївна-
dc.contributor.authorКарпушенко, Юлія Валентинівна-
dc.date.accessioned2013-11-07T07:54:14Z-
dc.date.available2013-11-07T07:54:14Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБєлоусова О. Ю. Роль харчової сенсибілізації у розвитку патології підшлункової залози в дітей / О. Ю. Бєлоусова, Ю. В. Карпушенко // Клінічна імунологія. Алергологія. Інфектологія. – 2013. – Спецвипуск № 2. – С. 81–86.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/4326-
dc.description.abstractУ статті наведені узагальнені дані вітчизняної та закордонної літератури щодо питань етіології, патогенезу та діагностики патології підшлункової залози у дітей. На підставі власних досліджень виявлена роль харчової сенсибілізації у формуванні функціонального розладу органа, можливий розвиток гострого та хронічного панкреатиту. Розроблена схема патогенезу патології підшлункової залози у дітей в умовах харчової сенсибілізаціїuk_UA
dc.titleРоль харчової сенсибілізації у розвитку патології підшлункової залози у дітейuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра пропедевтики педіатрії № 2



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.