Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/4326
Назва: Роль харчової сенсибілізації у розвитку патології підшлункової залози у дітей
Автори: Бєлоусова, Ольга Юріївна
Карпушенко, Юлія Валентинівна
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Бєлоусова О. Ю. Роль харчової сенсибілізації у розвитку патології підшлункової залози в дітей / О. Ю. Бєлоусова, Ю. В. Карпушенко // Клінічна імунологія. Алергологія. Інфектологія. – 2013. – Спецвипуск № 2. – С. 81–86.
Короткий огляд (реферат): У статті наведені узагальнені дані вітчизняної та закордонної літератури щодо питань етіології, патогенезу та діагностики патології підшлункової залози у дітей. На підставі власних досліджень виявлена роль харчової сенсибілізації у формуванні функціонального розладу органа, можливий розвиток гострого та хронічного панкреатиту. Розроблена схема патогенезу патології підшлункової залози у дітей в умовах харчової сенсибілізації
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/4326
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра пропедевтики педіатрії № 2



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.