Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29677
Title: Дослідження харчової несприйнятливості у студентів
Authors: Маслова, Наталія Михайлівна
Мареніч, Ганна Геннадіївна
Платонова, Даріна Олександрівна
Keywords: харчові несприятливості
студенти
Issue Date: 21-May-2021
Citation: Мареніч Г. Г. Дослідження харчової несприйнятливості у студентів / Г. Г. Мареніч, Д. О. Платонова, Н. М. Маслова // Modernization of today’s science: experience and trends : 1 International Scientific and Theoretical Conference, 21 May, 2021, Singapore. – Singapore, 2021. – Volume 2. – P. 141–142.
Abstract: Харчова несприятливість у свою чергу характеризується вродженою ферментною недостатністю в результаті якої їжа, яка надійшла в організм не перетравлюється належним чином. Найбільш відомими з них є: непереносимість лактози, фруктози, целіакія, тощо. Такий же ефект може бути набутий, викликаний деякими хімічними речовинами, що містяться в продуктах, токсинами, що викликають отруєння, саліцилатами, які присутні в багатьох продуктах і харчових добавках, що обов’язково необхідно враховувати аналізуючи склад на етикетці при виборі їжі
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29677
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра фізіології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Маслова, Мареніч, Платонова.pdf1,26 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.