Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29677
Title: | Дослідження харчової несприйнятливості у студентів |
Authors: | Маслова, Наталія Михайлівна Мареніч, Ганна Геннадіївна Платонова, Даріна Олександрівна |
Keywords: | харчові несприятливості студенти |
Issue Date: | 21-May-2021 |
Citation: | Мареніч Г. Г. Дослідження харчової несприйнятливості у студентів / Г. Г. Мареніч, Д. О. Платонова, Н. М. Маслова // Modernization of today’s science: experience and trends : 1 International Scientific and Theoretical Conference, 21 May, 2021, Singapore. – Singapore, 2021. – Volume 2. – P. 141–142. |
Abstract: | Харчова несприятливість у свою чергу характеризується вродженою ферментною недостатністю в результаті якої їжа, яка надійшла в організм не перетравлюється належним чином. Найбільш відомими з них є: непереносимість лактози, фруктози, целіакія, тощо. Такий же ефект може бути набутий, викликаний деякими хімічними речовинами, що містяться в продуктах, токсинами, що викликають отруєння, саліцилатами, які присутні в багатьох продуктах і харчових добавках, що обов’язково необхідно враховувати аналізуючи склад на етикетці при виборі їжі |
URI: | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29677 |
Appears in Collections: | Наукові праці. Кафедра фізіології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Маслова, Мареніч, Платонова.pdf | 1,26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.