Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29118
Title: Організація післядипломної підготовки лікарів-інтернів та слухачів з використанням технологій дистанційного навчання у Харківському національному медичному університеті в умовах загрози епідемії гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-COV-2
Authors: Власенко, Андрій Володимирович
В'юн, Валерій Васильович
Keywords: післядипломна освіта
дистанційне навчання
Issue Date: 2021
Citation: В'юн В. В. Організація післядипломної підготовки лікарів-інтернів та слухачів з використанням технологій дистанційного навчання у Харківському національному медичному університеті в умовах загрози епідемії гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-COV-2 / В. В. В'юн, А. В. Власенко // Актуальні питання вищої медичної (фармацевтичної) освіти: виклики сьогодення та перспективи їх вирішення : матеріали XVIIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції в онлайн-режимі за допомогою системи Microsoft Teams (Тернопіль, 20–21 трав. 2021 р.) / Тернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського МОЗ України. – Тернопіль : ТНМУ, 2021. – С. 124–126.
Abstract: Соціально-економічні зміни, що відбуваються в Україні, вимагають суттєвих змін у багатьох сферах діяльності держави, також у реформуванні освіти. Національною програмою «Освіта. Україна ХХІ сторіччя» передбачено забезпечення розвитку освіти на основі нових прогресивних концепцій, запровадження у навчально-виховний процес новітніх педагогічних технологій та науково-методичних досягнень, створення нової системи інформаційного забезпечення освіти. Дистанційне навчання – це індивідуалізований процес набуття знань, умінь, навичок і способів пізнавальної діяльності людини, який відбувається в основному за опосередкованої взаємодії віддалених один від одного учасників навчального процесу у спеціалізованому середовищі, яке функціонує на базі сучасних психолого-педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29118
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 3 та ендокринології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Власенко SARS_COV-2.pdf224,01 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.