Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/27917
Title: Прогностична цінність неспецифічних маркерів запалення у розвитку хронічних форм ішемічної хвороби серця
Authors: Табаченко, Олена Сергіївна
Сєда, О.І.
Keywords: запалення
ішемічна хвороба серця
Issue Date: Nov-2020
Citation: Сєда О. І. Прогностична цінність неспецифічних маркерів запалення у розвитку хронічних форм ішемічної хвороби серця / О. І. Сєда, О. С. Табаченко // Медичні та фармацевтичні науки: аналіз сучасності та прогноз майбутнього : збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції (м. Дніпро, 13-14 листопада 2020 р.). – Дніпро : Організація наукових медичних досліджень «Salutem», 2020. – C. 65–67.
Abstract: Патологія системи кровообігу на даний часи займає перше місце серед причин смертності, як в Україні, так і в усьому світі. Не дивлячись на високий рівень розвитку технологій діагностики й розробки нових методів лікування захворювань серцево-судинної системи, щороку в нашій країні гине близько півмільйона людей. Тому залишається актуальним питання про попередження й раннє виявлення цих захворювань, зокрема ішемічної хвороби серця (ІХС), одне з найважливіших місць в патогенезі якої займає атеросклероз.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/27917
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 2 і клінічної імунології та алергології ім. ак. Л.Т. Малої

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
salutem_ноябрь_2020 (1) (3).pdf576,49 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.