Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/27549
Назва: Вплив дефіциту імуноглобуліну А та незбалансованого раціону харчування на розвиток інсулінорезистентності
Автори: Арсаланова, Т.Р.
Горбунова, І.В.
Бобро, Лілія Миколаївна
Мацак, Денис Юрійович
Теми: дефіцит імуноглобуліну А
імуноглобулін А
раціон харчування
інсулінорезистентність
Дата публікації: 13-лис-2020
Видавництво: МЦНД
Бібліографічний опис: Арсаланова Т. Р. Вплив дефіциту імуноглобуліну А та незбалансованого раціону харчування на розвиток інсулінорезистентності / Т.Р. Арсаланова, І.В. Горбунова, Д. Ю. Мацак // Розвиток наукової думки постіндустріального суспільства: сучасний дискурс : міжнародна наукова конференція, Миколаїв, 13 листопада 2020 г. / МЦНД. – Миколаїв, 2020. – С. 56–57.
Короткий огляд (реферат): Вплив дефіциту імуноглобуліну А та незбалансованого раціону харчування на розвиток інсулінорезистентності
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/27549
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра загальної практики – сімейної медицини та внутрішніх хвороб

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
сборник логосБобро,Арасланова и др.pdf2,59 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.