Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/27549
Назва: | Вплив дефіциту імуноглобуліну А та незбалансованого раціону харчування на розвиток інсулінорезистентності |
Автори: | Арсаланова, Т.Р. Горбунова, І.В. Бобро, Лілія Миколаївна Мацак, Денис Юрійович |
Теми: | дефіцит імуноглобуліну А імуноглобулін А раціон харчування інсулінорезистентність |
Дата публікації: | 13-лис-2020 |
Видавництво: | МЦНД |
Бібліографічний опис: | Арсаланова Т. Р. Вплив дефіциту імуноглобуліну А та незбалансованого раціону харчування на розвиток інсулінорезистентності / Т.Р. Арсаланова, І.В. Горбунова, Д. Ю. Мацак // Розвиток наукової думки постіндустріального суспільства: сучасний дискурс : міжнародна наукова конференція, Миколаїв, 13 листопада 2020 г. / МЦНД. – Миколаїв, 2020. – С. 56–57. |
Короткий огляд (реферат): | Вплив дефіциту імуноглобуліну А та незбалансованого раціону харчування на розвиток інсулінорезистентності |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/27549 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи молодих вчених. Кафедра загальної практики – сімейної медицини та внутрішніх хвороб |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
сборник логосБобро,Арасланова и др.pdf | 2,59 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.