Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25217
Назва: Фактори ризику та ускладнення при регенеративних втручаннях на щелепних кістках
Автори: Аветіков, Д.С.
Криничко, Л.Р.
Ставицький, С.О.
Локес, К.П.
Теми: регенеративні втручання
кісткова тканина
Дата публікації: 14-лис-2019
Видавництво: Українська медична стоматологічна академія
Бібліографічний опис: Фактори ризику та ускладнення при регенеративних втручаннях на щелепних кістках / Д. С. Аветіков, Л. Р. Криничко, С. О. Ставицький, К. П. Локес // Актуальні проблеми стоматології, щелепно-лицевої хірургії, пластичної та реконструктивної хірургії голови та шиї : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю (м. Полтава, 14–15 листопада 2019 р.). – Полтава, 2019. – С. 16.
Короткий огляд (реферат): З огляду на ефективність сучасних регенеративних методик в межах імплантологічного лікування повністю обмежити ускладнення при його проведені не можливо. На етапах діагностики та планування необхідно виявляти фактори ризику і можливості їх компенсації та повного усунення. Для мінімізації ризику ускладнень при регенеративних втручаннях на кістковій тканині в пацієнтів із супутньою патологією та шкідливими звичками необхідно проводити корегуючи операції на м’яких тканинах, такі як двошарове закриття рани за допомогою сполучнотканинних та окісних шматків тканин на поживній ніжці, а також бажана підготовка тунельного ложа.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25217
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали конференції-Криничко.pdf638,8 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.