Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24990
Title: Перспективи використання ксенонової анестезії в медицині
Authors: Антоненко, Яна Миколаївна
Долженко, Марина Олександрівна
Keywords: інгаляційна анестезія
ксенонова анестезія
Issue Date: 2019
Citation: Антоненко Я. М. Перспективи використання ксенонової анестезії в медицині / Я. М. Антоненко, М. О. Долженко // Медицина третього тисячоліття : збірник тез міжвузівської конференції молодих вчених та студентів, Харків, 29–31 січня 2019 р. / Харківський національний медичний університет. – Харків, 2019. – С. 191‒192.
Abstract: Інгаляційна анестезія займає важливе місце в хірургічній практиці і є ефективним та безпечним методом наркозу. Для правильного вибору препарату та методу анестезії необхідно враховувати показання та протипоказання до нього, а також його переваги та недоліки. Багато інгаляційних анестетиків мають ряд побічних дій, що є важливим недоліком для медицини. Одним із можливих шляхів вирішення цієї проблеми є впровадження в медицину нових безпечних та ефективних методик лікування. Однією з них є ксенонова анестезія, яка широко використовується у наш час .
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24990
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра медицини невідкладних станів, анестезіології та інтенсивної терапії



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.