Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24600
Title: Аналіз параметрів дотримання гігієни харчування як складова управління впливом поверхнево-активних речовин на здоров’я працівників медичних закладів
Authors: Мельниченко, Олександр Анатолійович
Щербань, Микола Гаврилович
Кравченко, Жанна Дмитрівна
Keywords: поверхнево-активні речовини
здоров’я
працівники
медичні заклади
опитування
гігієна харчування
Issue Date: 24-Jan-2019
Citation: Мельниченко О. А. Аналіз параметрів дотримання гігієни харчування як складова управління впливом поверхнево-активних речовин на здоров’я працівників медичних закладів / О. А. Мельниченко, М. Г. Щербань, Ж. Д. Кравченко // Актуальні питання управління і організації охорони здоров’я: шляхи реформування, проблеми та перспективи : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції, 24–25 жовтня 2019 р. / за заг. ред. Б. С. Федака. ‒ Харків : Вид-во ХМАПО, 2019. ‒ С. 93–95.
Abstract: Проаналізовано параметри дотримання гігієни харчування як складова управління впливом поверхнево-активних речовин на здоров’я працівників медичних закладів
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24600
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Аналіз параметрів дотримання гігієн.doc46 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.