Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24546
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Герасименко, Ольга Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Кисла, С.І. | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-12T18:03:45Z | - |
dc.date.available | 2019-11-12T18:03:45Z | - |
dc.date.issued | 2019-04-23 | - |
dc.identifier.citation | Герасименко О. І. Гігієнічні аспекти складання перспективного меню та його впровадження в харчування дітей дошкільного віку / О. І. Герасименко, С. І. Кисла // Актуальні питання та перспективи розвитку гігієни, як сучасної науки : матеріали науково-практичної конференції, Харків, 23 квітня 2019 р. / ХНМУ. – Харків, 2019. – С. 11‒14. | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24546 | - |
dc.description.abstract | В роботі розглянуто гігієнічні аспекти складання перспективного меню та його впровадження в харчування дітей дошкільного віку. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | ХНМУ | ru_RU |
dc.subject | харчування | ru_RU |
dc.subject | діти | ru_RU |
dc.subject | меню | ru_RU |
dc.title | Гігієнічні аспекти складання перспективного меню та його впровадження в харчування дітей дошкільного віку | ru_RU |
dc.type | Thesis | ru_RU |
Appears in Collections: | Наукові праці. Кафедра гігієни та екології № 1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Герасименко О, Кисла С..pdf | 176,25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.