Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24346
Title: | Genetically modified foods |
Authors: | Tazarugwa, Casey Chimhangwa |
Keywords: | genetically modified food organism |
Issue Date: | 23-May-2019 |
Publisher: | ХНМУ |
Citation: | Tazarugwa C. Ch. Genetically modified foods / C. Ch. Tazarugwa // Актуальні проблеми та перспективи медицини граничних станів : ІІ науково-практична конференція студентів та молодих вчених : матеріали конференції, Харків, 23 травня 2019 р. / ХНМУ. – Харків, 2019. – С. 5–7. |
Abstract: | In the work the main problems of using the genetically modified foods are presented. |
URI: | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24346 |
Appears in Collections: | Наукові роботи молодих вчених. Кафедра гігієни та екології № 1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tazarugwa Casey Chimhangwa.pdf | 130,58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.