Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24346
Title: Genetically modified foods
Authors: Tazarugwa, Casey Chimhangwa
Keywords: genetically modified food
organism
Issue Date: 23-May-2019
Publisher: ХНМУ
Citation: Tazarugwa C. Ch. Genetically modified foods / C. Ch. Tazarugwa // Актуальні проблеми та перспективи медицини граничних станів : ІІ науково-практична конференція студентів та молодих вчених : матеріали конференції, Харків, 23 травня 2019 р. / ХНМУ. – Харків, 2019. – С. 5–7.
Abstract: In the work the main problems of using the genetically modified foods are presented.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24346
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра гігієни та екології № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tazarugwa Casey Chimhangwa.pdf130,58 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.