Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24105
Назва: | Food cross-reactivity in patients with pollen allergies |
Автори: | Бабаджан, Володимир Данилович Єрмак, Олександра Сергіївна Ковальова, Анастасія |
Теми: | food cross-reactivity pollen allergies |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Kovalеva A. Food cross-reactivity in patients with pollen allergies / A.Kovalеva, О. Yermak, V. Babadzhan // Current and emerging diseases : International student congress, Istanbul, 16–17 May 2019. – Turkey, 2019. – Р. 5. |
Короткий огляд (реферат): | The presence of cross-reactivity to the BetV1 in 17 % of cases indicates its widespread prevalence in case of sensitization to a major allergen of birch tree BetV1. The presence of sensibilization makes it possible to give recommendations to patients regarding exclusion from the diet of certain food allergens and to expect a high effect of Allergen-specific immunotherapy with this issue of the allergen component. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24105 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи молодих вчених. Кафедра внутрішньої медицини № 2 і клінічної імунології та алергології ім. ак. Л.Т. Малої |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ковальова, Єрмак Турция.docx | 13,34 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.