Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/2409
Title: | Аспекти засвоєння англіцизмів у сучасній українській мові новітнього періоду |
Authors: | Петрова, Ольга Борисівна Попова, Наталія Олександрівна |
Keywords: | англіцизми асиміляція українська мова новітній період англицизмы аcсимиляция украинский язык новейший период English borrowings assimilation Ukrainian language novel period |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Петрова О. Б. Аспекти засвоєння англіцизмів у сучасній українській мові новітнього періоду / О. Б. Петрова, Н. О. Попова // Лінгвістичні дослідження : збірник наукових праць Харківського національного педагогічного університету ім. Г. С. Сковороди. – Харків, 2013. – Вип. 35. – С. 44–48. |
Abstract: | Виявлені та проаналізовані особливості засвоєння англіцизмів в українській мові впродовж новітнього періоду (останнє десятиріччя ХХ ст. – поч. XXI ст.) на матеріалі тематичної групи «Культура» із застосуванням сучасних лексикографічних джерел та текстів засобів масової інформації. Выявлены и проанализированы особенности освоения англицизмов в украинском языке новейшего периода (последнее десятилетие ХХ в. – нач. XXI в.) на материале тематической группы «Культура» с использованием современных лексикографических источников и текстов средств массовой информации. The research reveals and analyzes peculiarities of English borrowings assimilation in Ukrainian of the novel period (last decade of ХХ century – the beginning of the XXI century) at the material of the topical group «Culture» using modern lexicographic sources and mass media texts. |
URI: | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/2409 |
Appears in Collections: | Наукові праці. Кафедра іноземних мов |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АСПЕКТИ ЗАСВОЄННЯ АНГЛІЦИЗМІВ У СУЧАСНІЙ УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ НОВІТНЬОГО ПЕРІОДУ.pdf | 289,12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.