Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23857
Title: | Химический состав современных широко потребляемых продуктов питания |
Authors: | Радзивил, И. Мартынова, Светлана Николаевна |
Issue Date: | Apr-2019 |
Publisher: | ХНМУ |
Citation: | Радзивил И. Химический состав современных широко потребляемых продуктов питания / И. Радзивил, С. Н. Мартынова // Актуальні проблеми експериментальної та клінічної біохімії : матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Харків, 11–12 квітня 2019 р.). – Харків : ХНМУ, 2019. – С. 67. |
URI: | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23857 |
Appears in Collections: | Наукові роботи молодих вчених. Кафедра біологічної хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Мартынова_С.67.pdf | 248,14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.