Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23857
Title: Химический состав современных широко потребляемых продуктов питания
Authors: Радзивил, И.
Мартынова, Светлана Николаевна
Issue Date: Apr-2019
Publisher: ХНМУ
Citation: Радзивил И. Химический состав современных широко потребляемых продуктов питания / И. Радзивил, С. Н. Мартынова // Актуальні проблеми експериментальної та клінічної біохімії : матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Харків, 11–12 квітня 2019 р.). – Харків : ХНМУ, 2019. – С. 67.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23857
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра біологічної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мартынова_С.67.pdf248,14 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.