Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23802
Title: Практично-орієнтований кейс-метод навчання в системі безперервної медичної освіти на основі інформаційно-освітніх веб-технологій як спосіб симуляційного навчання : навчально-методичний посібник
Authors: Журавльова, Лариса Володимирівна
Лопіна, Наталія Андріївна
Keywords: медична освіта
симуляційне навчання
веб-технології
НП2019
Issue Date: 2019
Citation: Журавльова Л. В. Практично-орієнтований кейс-метод навчання в системі безперервної медичної освіти на основі інформаційно-освітніх веб-технологій як спосіб симуляційного навчання : навчально-методичний посібник для викладачів медичних освітніх закладів / Л. В. Журавльова, Н. А. Лопіна. – Харків : ХНМУ, 2019. – 76 с.
Abstract: У навчально-методичному посібнику викладені основи симуляційного навчання з використанням інформаційно-освітніх вебтехнологій, обговорюються етапи створення, впровадження практично-орієнтованого кейс-методу навчання в системі безперервної медичної освіти на основі інформаційно-освітніх веб-технологій як способу симуляційного навчання, що може використовуватися відповідно до додаткової професійної освітньої програми підвищення кваліфікації викладачів медичних ВНЗ щодо інтерактивних методів навчання і контролю в медичному ВНЗ. Рекомендується для викладачів медичних ВНЗ, у тому числі тих, що проходять навчання в системі підвищення педагогічної кваліфікації, аспірантів, хто цікавиться питаннями адаптації і впровадження інтерактивних методів в освітню практику вищої школи.
Description: Затверджено вченою радою ХНМУ. Протокол № 5 від 16.05.2019.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23802
Appears in Collections:Навчально-методичні видання. Кафедра внутрішньої медицини № 3 та ендокринології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Журавльова Кейс метод проект пос. укр. №19-33774.pdf2,05 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.