Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21582
Назва: Особливості стану ендометрія при різних схемах підтримки лютеїнової фази
Автори: Луцький, Андрій Сергійович
Теми: ендометрій
підтримка лютеїнової фази
Дата публікації: 19-кві-2018
Бібліографічний опис: Луцький А. С. Особливості стану ендометрія при різних схемах підтримки лютеїнової фази / А. С. Луцький // Сучасні теоретичні та практичні аспекти клінічної медицини (для студентів та молодих вчених) : науково-практична конференція з міжнародною участю, присвячена 100-річчю з дня народження С. І. Корхова, Одеса, 19–20 квітня 2018 року : тези доповідей. – Одеса : ОНМедУ, 2018. – С. 136.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження було вивчення морфологічних змін в ендометрії при різних схемах підтримки лютеїнової фази (ЛФ). На підставі проведеного порівняльного морфологічного аналізу стану ендометрія за різних схем підтримки ЛФ можна зробити висновок, що найбільш адекватна секреторна трансформація ендометрія відзначається у пацієнток яким для підтримки ЛФ призначався високоочищений прогестерон для підшкірного введення у дозі 50 мг на добу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21582
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра акушерства та гінекології № 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Луцький А.С._1.docx15,56 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.