Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21444
Title: Питання експериментальної та клінічної стоматології : збірник наукових праць. Вип. 13. Актуальна стоматологія. Наука, практика, педагогіка : матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю з нагоди 40-річного ювілею стоматологічного факультету Харківського національного медичного університету
Authors: Рябоконь, Євген Миколайович (відп. ред.)
Рябоконь, Евгений Николаевич (отв. ред.)
Ryabokon, E.
Issue Date: 2018
Citation: Питання експериментальної та клінічної стоматології : збірник наукових праць. Вип. 13: Актуальна стоматологія. Наука, практика, педагогіка : матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю з нагоди 40-річного ювілею стоматологічного факультету Харківського національного медичного університету, Харків, 23 листопада 2018 р. / редкол. : Є. М. Рябоконь (відп. ред.) [та ін.] ; МОЗ України, Харк. нац. мед. ун-т. – Харків : ФОП Бровін О.В., 2018. – 190 с.
Abstract: Збірка включає результати наукових досліджень по актуальних проблемах стоматології та щелепно-лицьової хірургії з різних країн. У випуск включені праці фахівців, які виконані на кафедрах стоматологічного профілю та суміжних дисциплін медичних ВНЗ і установ післядипломної освіти лікарів, а також в практичній охороні здоров'я. У них відбиті експериментальні, теоретичні і клінічні питання сучасної стоматології та щелепно- лицьової хірургії.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21444
ISBN: 978-617-7555-93-2
Appears in Collections:З'їзди та конференції
Наукові праці. Кафедра терапевтичної стоматології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вип_13_2018_с обложкой.pdf5,3 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.