Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20541
Title: Особливості просторово-часової структури інформаційних показників інтегративної діяльності мозку в умовах психоемоційного стресу у студентів медичного університету
Authors: Маракушин, Д.І.
Чернобай, Л.В.
Сокол, О.М.
Ковальов, М.М.
Сокол, Р.І.
Keywords: емоційний стрес
просторово-часова структура
студенти
Issue Date: 28-Sep-2018
Citation: Особливості просторово-часової структури інформаційних показників інтегративної діяльності мозку в умовах психоемоційного стресу у студентів медичного університету / Д. І. Маракушин, Л. В. Чернобай, О. М. Сокол, М. М. Ковальов, Р. І. Сокол // Advances оf Science : Proceedings of articles the international scientific conference, Czech Republic, Karlovy Vary – Ukraine, Kyiv, 28 September 2018. – Karlovy Vary : Skleněný Můstek ; Kyiv : MCNIP, 2018. – Р. 794–802.
Abstract: Виходячи з необхідності розробки засобів оцінки загальної неспецифічної стійкості організму, а також цілісності та узгодженості між собою механізмів адаптації різного рівня, була розпочата спроба вивчення особливостей просторово-часової структури інформаційних показників вищого (пам’ять, внутрішній облік часу) та центрального (стабілометрична реакція, ступінь функціональної асиметрії) рівнів у студентів у стані спокою та емоційного навантаження в динаміці перших трьох років навчання у медичному вузі.
Description: Інтегративна діяльність мозку за даними зорової пам'яті і перцепції, стабілометрії і функціональної асиметрії, ТІХ є фактором, що забезпечує ступінь враженості адаптації до психоемоційного стресу. Адекватна адаптація до навчального процесу залежить від об'єктивногоспіввідношення коркових процесів збудження і гальмування. Це забезпечує збільшення точності внутрішнього часу, концентрації уваги і найбільшу інтелектуальну працездатність.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20541
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра фізіології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Маракушин кв.pdf955,68 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.