Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20240
Title: Показники функціонального стану печінки щурів, у харчовому раціоні яких використовували пальмову олію
Authors: Радзивіл, Ірина Ігорівна
Осіташвілі, Кристина Денисівна
Бантковський, Олег Вячеславович
Горбач, Тетяна Вікторівна
Issue Date: Apr-2018
Publisher: НФаУ
Citation: Показники функціонального стану печінки щурів, у харчовому раціоні яких використовували пальмову олію / І. І. Радзивіл, К. Д. Осіташвілі, О. В. Бантковський, Т. В. Горбач // Актуальні проблеми експериментальної та клінічної біохімії : матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, Харків, 12–13 квітня 2018 р. / НФаУ. – Харків, 2018. – С. 46.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20240
ISBN: 978-966-615-537-8
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра біологічної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Радзивіл_46.docx29,19 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.