Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19710
Назва: Прогнозування реалізації внутрішньоутробного інфікування у новонароджених
Автори: Щербина, Микола Олександрович
Вигівська, Людмила Анатоліївна
Радзішевська, Євгенія Борисівна
Теми: перинатальні інфекції
внутрішньоутробне інфікування
математичні моделі
дискримінантний аналіз
прогностичні фактори
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Щербина М. О. Прогнозування реалізації внутрішньоутробного інфікування у новонароджених / М. О.Щербина, Л. А.Вигівська, Є. Б. Радзішевська // Вісник проблем біології і медицини. – 2018. – Вип. 1, т. 1 (142). – С. 217–222.
Короткий огляд (реферат): Дослідження присвячено прогнозуванню реалізації внутрішньоутробного інфікування у новонародженого. В результаті проведеного дискримінантного аналізу були відібрані фактори, які найбільш впливали на формуванні прогнозу для вірусної, бактеріальної, поєднаної інфекції та побудовано відповідні математичні моделі. На підставі отриманих показників для дискримінантних моделей було одержано по дві прогностичні функції. Перша відповідала низькій ймовірності реалізації інфекції, друга – високій. Для індивідуального прогнозування дані прогностичні функції розраховувалися для кожної вагітної жінки з наявністю перинатальної інфекції та, якщо значення першої з них є меншим за значення другої, – прогноз є несприятливим, ймовірність реалізації інфекції – високою. У протилежному випадку модель вказує на низьку ймовірність реалізації інфекції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19710
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра акушерства, гінекології та дитячої гінекології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Щербина_Вигівська_Радзішевська_стаття згідно вимог ВАК.doc5,74 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.