Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19296
Title: Створення вітчизняної парадигми щодо лікування пацієнтів в англомовних іноземних студентів на засадах педагогічних та наукових здобутків кафедри ортопедичної стоматології
Authors: Гришанін, Г.Г.
Дюдіна, І.Л.
Keywords: англомовні студенти
навчання
Issue Date: 2018
Citation: Гришанін Г. Г. Створення вітчизняної парадигми щодо лікування пацієнтів в англомовних іноземних студентів на засадах педагогічних та наукових здобутків кафедри ортопедичної стоматології / Г. Г. Гришанін, І. Л. Дюдіна // Англомовне навчання в ХНМУ: сучасний стан, проблеми та перспективи : матеріали 51 навчально-методичної конференції, Харків, 31 січня 2018 р. / ред. кол.: В. Д. Марковський [та ін.] ; Харківський національний медичний університет. – Харків : ХНМУ, 2018. – Вип. 9. – С. 21–22.
Abstract: Особливість навчання англомовних іноземних студентів полягає в тому, що цей контингент студентів надає перевагу оволодінню знаннями з ортопедичної стоматології в умовах семінарських занять. Це, на нашу думку, пов'язано із тим, що переважна більшість іноземних студентів не є носіями англійської мови. Переважна більшість студентів володіють англійською мовою на побутовому рівні. Саме тому навіть вихідні дефініції вітчизняної клініки ортопедичної стоматології для цих студентів не завжди зрозумілі і потребують довготривалого та додаткового роз'яснення, доброзичливого тлумачення.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19296
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра ортопедичної стоматології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.