Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19262
Title: Low meat consumption as a risk factor of high tuberculosis incidence
Authors: Iliukha, S.
Keywords: tuberculosis incidence
risk factors
Issue Date: 22-Jan-2018
Citation: Iliukha S. Low meat consumption as a risk factor of high tuberculosis incidence / S. Iliukha // Медицина ІІІ тисячоліття : збірник тез міжвузівської конференції молодих вчених та студентів присвячений до 213-ої річниці відкриття Харківської вищої медичної школи, Харків, 22–24 січня 2018 р. – Харків, 2018. – С. 221–222.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19262
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра епідеміології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Low meat consumption as a risk factor of high tuberculosis incidence.pdf2,55 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.