Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/18812
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШкляр, Сергій Петрович-
dc.contributor.authorФролова, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorЧеркашина, Лідія Володимирівна-
dc.contributor.authorШкляр, Антон Сергійович-
dc.contributor.authorБарчан, Ганна Сергіївна-
dc.contributor.authorСазонова, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2017-12-13T09:24:11Z-
dc.date.available2017-12-13T09:24:11Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМетодика визначення та алгоритм оцінки онтогенетичної дисгармонійності жирової компоненти маси тіла : інформаційний лист про нововведення в сфері охорони здоров'я № 257-2017 / С. П. Шкляр, Т. В. Фролова, Л. В. Черкашина, А. С. Шкляр, Г. С. Барчан, О. М. Сазонова ; ХМАПО, ХНМУ, Укрмедпатентінформ. – Київ : Укрмедпатентінформ, 2017. – 4 с.ru_RU
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/18812-
dc.description.abstractЖирова компонента маси тіла (ЖКТ) людини є одним із показників тілобудови та індикатором її харчового (аліментарного) статусу. Як відомо, на етапах онтогенезу ЖКТ може динамічно змінюватися під впливом внутрішніх та зовнішніх факторів, а зменшення чи збільшення ЖКТ може бути транзиторним або стійким, що визначається станом метаболічних процесів у відповідному періоді онтогенезу, регіонально-екологічними відмінностями, адекватністю аліментарного забезпечення нутрієнтного гомеостазу, режимом рухової активності, станом соматичного здоров'я людини.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectжирова компонента маси тілаru_RU
dc.subjectонтогенезru_RU
dc.subjectсоматотипru_RU
dc.titleМетодика визначення та алгоритм оцінки онтогенетичної дисгармонійності жирової компоненти маси тілаru_RU
dc.typeInformation mailru_RU
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра анатомії людини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ШАНС_257_Інф.листок_00_рецензія_11.doc87 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.